This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Wij worden gedreven door nieuwsgierigheid en ontdekkingskracht

Schutte bagclosures is marktleider op het gebied van het produceren, verkopen en ontwikkelen van sluitingen en bindmateriaal. We hebben honderden sluitingen, in duizenden varianten. Onze kwaliteit is gegarandeerd, onze klanten zijn tevreden. We hebben veel van onze producten op voorraad en garanderen een snelle levering, waar ook ter wereld. Ons bedrijf kenmerkt zich door enthousiasme voor onderzoek, nieuwsgierigheid en passie. Ons bedrijf kenmerkt zich door een pro-actieve en onderzoekende houding, innovatiedrang en passie voor ons vak. Ons product lijkt misschien niet zo spannend, maar achter een ogenschijnlijk eenvoudige zaksluiting schuilt een prachtige wereld.

Ons team

Het personeel op ons hoofdkantoor in Uden bestaat uit meer dan 60 mensen. In 2012 werden dochterondernemingen opgericht in de Verenigde Staten van Amerika en Duitsland en in 2014 in Italië en Frankrijk. Om direct in contact te komen met de juiste persoon vind je hier een overzicht van onze collega's. Ons enthousiaste en professionele team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, opmerkingen te ontvangen of je complimenten te horen! 

Innovatie & ontwerp

Als marktleider in zaksluitingen heeft Schutte een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.
Met ons team werken we continu aan de nieuwste producten. Dit doen we in nauwe samenwerking met de beste bouwers van verpakkingsmachines ter wereld. Voor onze speciale producten bouwen wij ook onze eigen productiemachines volgens de laatste technologie waardoor wij als Schutte zeer concurrerend kunnen werken met een hoge kwaliteitsstandaard. Ons R&D-team bestaat uit productontwerpers, engineers en technici die ook een uitgebreide materiaalkennis hebben, daarnaast maken we gebruik van een vakkundig netwerk van leveranciers en kennisinstellingen. Hierdoor kunnen we snel inspelen op wensen uit de markt.

Onze R&D afdeling houdt van uitdagingen, daag ons uit!
Laatste productinnovaties
Wij ontwikkelen met 
oog op de toekomst. 

Duurzame 
toekomst

Schutte werkt samen met zijn klanten aan een betere wereld, we maken al producten van mono-materialen die goed recyclebaar zijn. Ook maken we gebruik van hoogwaardige recyclingstromen om de milieu-impact van onze producten tot een minimum te beperken.

Naast producten van recyclebaar plastic, maken we ook producten van bioplastics en papier. Al onze zaksluitingen zijn hersluitbaar zodat de zakken na gebruik gesloten kunnen worden, waardoor voedsel langer vers blijft om voedselverspilling tegen te gaan.

Advies & ondersteuning

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Wat je vraag ook is, we zullen ons best doen om je te helpen het antwoord te vinden. 
Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team.

Logistiek

Schutte bagclosures exporteert naar meer dan zeventig landen wereldwijd. We hebben een netwerk van agenten, distributeurs en groothandels en hebben voorraad op verschillende locaties in de wereld. Waar onze klanten zich ook bevinden in de wereld, wij garanderen een snelle levering.

Geschiedenis

Ons verhaal begon in 1957, toen Joannes Schutte uit Amsterdam de opkomst van de plastic broodzakken opmerkte. Hij ontwikkelde de aluminium Aluclip. Een gat in de markt, zo bleek. Anno nu is de bakkerij- en broodwereld nog altijd ons voornaamste marktsegment. 

Onze mensen zien net als Joannes Schutte wat de verpakkingsmarkt nodig heeft. Door goed te luisteren naar de klant en vervolgens te spelen met onze producten. Het kan tenslotte altijd beter. Niet voor niets zijn we marktleider in Europa.

Onze merken


Om de naamsbekendheid te vergroten heeft Schutte bagclosures eigen merken ontwikkeld zoals Clipps®, Clipband® & TwistTies®. Deze merken zijn bekend, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. 

GEïNTERESSEERD?

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?
Neem contact met ons op en wij zijn er om je te helpen.