This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more
Voedingsmiddelen

Onze kennis en ervaring sinds 1957

Onze producten

Kennis & ervaring 

De voedingsmiddelen sector is onze core business, met name het bakkerij- en broodsegment waarin wij sinds de oprichting van ons bedrijf in 1957 werkzaam zijn. Schutte bagclosures heeft jarenlange kennis en ervaring, wat in het voordeel is van onze klanten. We weten waar we het over hebben, we kennen de ins en outs van de markt en we hebben een enorm netwerk. Er wordt nauw samengewerkt met verpakkers, engineers en machineleveranciers en wij bieden maatwerkoplossingen voor de zakkensluitmachines van onze klanten. We realiseren ons dat we onderdeel zijn van het productieproces en het logistieke proces en dat beide processen nooit mogen haperen.

Voedselveiligheid
Voor ons staat voedselveiligheid voorop. Onze processen voldoen aan de laatste eisen van de levensmiddelenwetgeving. Wij zijn onder andere ISO9001 gecertificeerd. Kwaliteit, veiligheid en hygiëne zijn standaard bij Schutte bagclosures.

Onze merken

Speciaal voor het bakkerijsegment heeft Schutte bagclosures de Clipband XtraGrip® ontwikkeld. Nu sluit de zak nóg beter, is de houdbaarheid van het product verlengd en is de presentatie verbeterd.
Ook Clipps is een bekende sluiting voor het sluiten en presenteren van uw product in de voedingsmiddelen industrie. Bij Schutte bagclosures houden we van uitdagingen. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam is altijd bezig met innoveren en verkennen.

GEïNTERESSEERD?

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?
Neem contact met ons op en wij zijn er om je te helpen.